39. heti hirdetések

Szentmiseszándékok 2021. szeptember 26. – Október 3.

Szeptember 26. Évközi XXVI. vasárnap, Szentírás vasárnapja

Reggel 8.00:

Délelőtt fél 10: Hívekért.

Szeptember 27. hétfő – Páli Szent Vince áldozópap

Reggel 7.00:

Szeptember 28. kedd – Szent Vencel vértanú

Reggel 7.00:

Szeptember 29. szerda – Szent Mihály, Szent Gábor, Szent Rafael főangyalok

Reggel 7.00:

Szeptember 30. csütörtök – Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító

Este 6.00: Szabó János, szülei, apósa, anyósa és Czinege Ferenc.

Október 1. elsőpéntek – A Gyermek Jézusról nevezett Lisieux-i Szent Teréz

Este 6.00:

Október 2. szombat

Évközi XXVII. vasárnap előesti szentmiséje

Este 6.00: Péter István, szülei, testvére János és hozzátartozók, a Boda és Kovács család halottai.

– Kristóf Sándor, felesége Molnár Ilona, fiuk József, szüleik és testvéreik.

– Halaj Ignác, felesége Kosztrihán Mária, lányuk Margit, férje József, fiuk Ignác, felesége Mária, vejük József és hozzátartozók.

Október 3. Évközi XXVII. vasárnap

Reggel 8.00: Kaba Ignác, édesanyja Kordics Mária és a család halottai.

Délelőtt fél 10: Hívekért.

 

Hirdetések szeptember 26 án, Évközi XXVI. Vasárnapon!

  1. A héten lesz október hónap elsőpénteke, ezen a napon a szokott rendben meglátogatjuk otthonukban az idős- beteg Testvéreket.
  2. Október hónapban a Szűzanyát a rózsafüzér imádsággal köszöntjük. Az első rózsafüzér pénteken este fél 6-kor végezzük. A rózsafüzért hétfőn, kedden és szerdán este fél 6-kor a Kálvária Kápolnában, csütörtökön, pénteken és szombaton este fél 6-kor a templomban, vasárnap pedig 9 órától imádkozzuk. Októberben szerdai napokon a Kálvária- Kápolnában mutatjuk majd be a szentmisét is a rózsafüzér után.
  3. Október 1-én, a héten, pénteken este 6 órára várjuk az ifjúságot Ifi hittanra a Cserkészházba! Szeretettel várjuk mindazokat, akik már voltak bérmálkozók, és szeretnének hasonló gondolkodású fiatalokkal együtt lenni!
  4. A héten, szerdán lesz Szent Mihály főangyalnak az ünnepe, a fíliaként hozzánk tartozó Pusztaberki templom búcsú ünnepe. Az ünnepi szentmise Pusztaberkiben délután 4 órakor lesz. 
  5. Jövő vasárnap 10 órakor a Pusztaberki templomból fogja közvetíteni a szentmisét a Magyar Katolikus Rádió. Templomunkban a szokott rendben meg lesz tartva mind a két szentmise. A rádió által közvetített szentmisét az interneten keresztül visszahallgathatjuk majd.
  6. Ahogy azt már a múlt vasárnap hirdettük zarándoklatot szervezünk Mátraverebély-Szentkútra október 10-én, a Magyarok Nagyasszonya Búcsúra. A búcsúi szentmisét Székely János szombathelyi megyéspüspök atya mutatja be. Jelentkezni a sekrestyében lehet, az útiköltség 1500 forint. Az autóbusz reggel 8 órakor a templom elöl fog indulni.