5. heti hirdetések

Szentmiseszándékok 2023. január 29.- február 5.

Január 29. Vasárnap- Évközi IV. Vasárnap

Reggel 8.00: Molnár Lajosné 32. évforduló, szülei, apósa, anyósa, testvérei, élő és elhunyt hozzátartozók.

Délelőtt fél 10: Hívekért.

Január 30. Hétfő

Reggel 7.00:

Január 31. Kedd – Bosco Szent János áldozópap

Reggel 7.00

Február 1. Szerda –

Reggel 7.00:

Február 2. Csütörtök – Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony

Reggel 7.00:

Este 6.00:

Február 3. Elsőpéntek – Szent Balázs püspök és vértanú

Este 6.00:

Február 4. Szombat

Évközi V. Vasárnap előesti szentmiséje

Este 6.00: Záhorszki József, szülei, testvérei, két veje és a Boda család élő és elhunyt tagjaiért.

Február 5. Évközi V. Vasárnap

Reggel 8.00:

 

Délelőtt fél 10: Hívekért.

Hirdetések Január 29-én Évközi IV. Vasárnapon!

  1. A mai vasárnap délután 4 órakor Ökumenikus Imatalálkozó lesz templomunkban. A környékbeli felekezeti lelkészek mellett, az ima alkalmon vendégünk lesz Máthé Zoltán érsekvadkerti származású református lelkész úr is. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket erre a közös imádságra! Mivel január 29-e a lepra elleni harc világnapja, az Ökumenikus ima találkozó végén perselygyűjtés lesz a leprások megsegítésére.
  2. A héten, csütörtökön Urunk Bemutatása, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Ezen a napon reggel 7 órakor és este 6 órakor tartunk szentmisét. Mind a két szentmise elején elvégezzük a gyertyaszentelés szertartását. Aki szeretne gyertyát szenteltetni, kérjük, hogy itt elől az előre elkészített asztalon helyezze majd azt el.
  3. Pénteken Szent Balázs püspök és vértanú ünnepe lesz, akinek segítségét kérjük a torokbajtól és minden más bajtól. Az esti szentmise végén a Balázs – áldás szentelményében részesítjük a Kedves Testvéreket. Akik pénteken nem tudnak szentmisén részt venni, jövő vasárnapi szentmisék végén részesülhetnek a Balázs-áldásban.
  4. Pénteken lesz február hónap elsőpénteke is, délelőtt a szokott módon keressük fel otthonukban a szentségekkel az idős- beteg Testvéreket.
  5. Ugyancsak pénteken veszi kezdetét a Lourdes-i kilenced, amit az esti szentmisék előtt, a reggeli szentmisék után, vasárnap pedig a fél 10-es szentmise előtt végezzenek a Kedves Testvérek a szokott módon.
  6. Február 4-én, a héten szombat délután 3 órára szülői értekezletre várjuk a leendő elsőáldozó gyermekek szüleit a templomba.
  7. Azokat a párokat, akik ebben az évben szeretnének, templomunkban házasságot kötni február 12-én vasárnap délután 3 órára várjuk jegyesoktatásra a plébániára. Első alkalommal azokat az érsekvadkerti jegyeseket is várjuk, akik máshol fognak templomi házasságot kötni.
  8. A papi hivatásokért imádkozók február hónapban a dicsőséges rózsafüzér 4. tizedét imádkozzák.
  9. Megjelent a Vadkerti Harangok legújabb száma. Ajánljuk a Kedves Testvérek figyelmébe! A nyomdai költségek emelkedése miatt az újság ára 250 forintba kerül.