5. heti hirdetések

Szentmiseszándékok 2024. január 28- február 4.

Január 28. Vasárnap Évközi IV. Vasárnap

Reggel 8.00: Molnár Lajosné Pistyúr Erzsébet, szülei, apósa, anyósa, testvérei és élő hozzátartozókért.

Délelőtt fél 10: Hívekért.

16.00: ÖKUMENIKUS IMAALKALOM AZ ÉRSEKVADKERTI TEMPLOMBAN!!

Január 29. Hétfő

Reggel 7.00:

Január 30. Kedd

Reggel 7.00:

Január 31. Szerda – Bosco Szent János áldozópap

Reggel 7.00:

Február 1. Csütörtök

Este 6.00:

Február 2.  Elsőpéntek – Urunk bemutatása Gyertyaszentelő Boldogasszony

Este 6.00:

Február 3. szombat – Szent Balázs Püspök és vértanú

Évközi V. Vasárnap előesti szentmiséje

Este 6.00: Villant István 2. évforduló, szülei, testvére, sógora, sógornője, anyósa, apósa.

– Záhorszki József, felesége Boda Anna, szüleikért és két vejükért.

Február 4. Évközi V. Vasárnap

Reggel 8.00:

Délelőtt fél 10: Hívekért.

Hirdetések Január 28- án, Évközi IV. Vasárnapon!

  1. Az Ökumenikus Imahét zárásaként a mai vasárnap délután 4 órakor lesz templomunkban az Ökumenikus Imaalkalom. Vendégünk lesz Füke Szabolcs nógrádi evangélikus lelkész úr, az Érsekvadkerti Gitárosénekkar is szolgál az imaalkalmon. Szeretettel hívjuk és várjuk a Kedves Testvéreket, imádkozzunk a Keresztények egységéért.
  2. A héten, pénteken lesz február 2-a Jézus bemutatása a templomba, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszonynak az ünnepe. Ezen a napon este 6 órakor tartunk ünnepi szentmisét, a szentmise elején gyertyaszentelést végzünk. Aki szeretne gyertyát szenteltetni, az első kispadoknál kitett asztalra helyezze el a szentmise előtt.
  3. Jövő héten, szombaton Szent Balázs Püspök és vértanú ünnepe lesz. A szombat esti és a jövő vasárnapi szentmisék végén a Balázs – áldás szentelményében részesítjük a Kedves Testvéreket!
  4. Pénteken lesz február hónap elsőpénteke, délelőtt a szokott rendszerint látjuk el otthonukban az idős- beteg Testvéreket szentségekkel.
  5. Szombaton az esti szentmise előtt veszi kezdetét a Lourdes-i kilenced, amit a reggeli szentmisék után, az esti szentmisék előtt, vasárnap pedig a fél 10-es mise előtt végezzenek el a Kedves Testvérek a szokott módon.
  6. Január 29-én hétfőn délután 5 órára előadásra és egy rövid filmvetítésre hívjuk és Várjuk a Kedves Testvéreket az Ifjúsági Házba. Molnár Imre tart előadást Gróf Esterházy János Mártírhalála és Életszentsége címmel. Már előre jelezzük, hogy Esterházy János Boldoggá avatásáért 2024. február 7-én, szerdán este 6 órakor szentmisét mutatunk be templomunkban.
  7. Azokat a jegyespárokat, akik ebben az évben szeretnének, templomunkban szentségi házasságot kötni február 4-én, azaz jövő vasárnap délután 3 órára várjuk jegyesoktatásra a plébániára. Első alkalommal azokat az érsekvadkerti jegyeseket is várjuk, akik máshol fognak templomi házasságot kötni.
  8. A Vadkerti Harangok legújabb száma megjelent. A költségek emelkedése miatt az újság példányonkénti ára a jövőben 300 forint lesz, ezt az összeget kérnénk a Kedves Testvérektől a Harangok perselyébe betenni. Isten fizesse meg adományaikat!